Fyll flödet med norr!

För att hjälpa omvärlden att få ett lite mer vettigt flöde försöker vi just nu att samla alla våra favoritkonton på Instagram. Från Kiruna i norr till Gävle i söder. Hjälp oss gärna genom att dela även dina favoriter! Och ja, det är som att vänta på fisk eller nysnö – det verkar inte hända någonting oavsett hur mycket en stirrar. Men tro oss! Vi jobbar på och snart är listan uppe och tillgänglig. Tills dess får du gärna fundera på om det är någon som vi inte får missa.

Norrbotten

Alldeles strax är vi klara. Men hör gärna av dig om du vet någon som vi borde ha med.

Västerbotten

Snart så! Inom kort publicerar vi listan. Vet du någon som måste vara med? Hör av dig till oss så att vi inte missar hen.

Västernorrland

Vi vet, vi är också peppade! Så snart vi fyllt upp listan lite så kommer vi dela med oss. Vet du någon som borde finnas med? Tipsa oss gärna!

Jämtland

Tiden går så himla sakta när en väntar. Under tiden får du gärna höra av dig om du har tips på någon som vi absolut inte får missa.

Gävleborg

Håll ut! Vi är snart klara med listan. Har du tips på någon som verkligen borde finnas med? Hör av dig till oss så att vi inte missar hen.